vrijdag 17 september 2010

Lacoste NY fashion week spring-summer 2011

Lacoste had een verassende collectie. Ik had bij de collectie meer kleur en vrolijkheid verwacht. Maar de hoofdkleuren waren zwart en wit. Er waren wel een paar modellen met kleur kleding aan en dat was vooral bruin, oranje/donkerrood en militair groen. Het is wel een vernieuwende lente/zomer collectie want het was nogal somber maar wel stoer, alsof je op safari gaat. Verder werden veel aparte prints gebruikt. Die prints waren erg verassend en ik ben er erg enthousiast over. Verder werd er veel met taille riemen en vormen gewerkt, wat natuurlijk ideaal is voor ons vrouwen. 

een echte safari outfit
met een taille riem



de opvallend mooie prints
Een nadeel vond ik dat de collectie met chic en ook sportachtige kleding door elkaar werd geshowd. Dat zag er een beetje slordig uit. Maar oke, dat is mijn mening! Ik vond het dus een collectie die ik niet helemaal van Lacoste had verwacht, maar je kon het merk er wel in terug herkennen en dat is natuurlijk regel nummer een.

xx Maan -

Tommy Hilfiger @NY fashion week spring SS 2011

Tommy Hilfiger kleuren

hier zie je de trenchcoat
Op de NY fashion week hoorde natuurlijk ook Tommy Hilfiger thuis. Dit keer was het echt een kleurrijke collectie. Je zag zoals bij veel andere shows de trenchcoat terug komen, bij Tommy zijn er ook veel colbert achtige jasjes die nu gecombineerd worden met korte broeken en rokjes. Tommy Hilfiger heeft bij deze collectie weer zijn thema 'Country Club' gebruikt, dat heeft hij wel letterlijk gedaan vind ik. Ik vind het wel echt een van de hoogte punten van de fashion week. Het is zo'n kleurige collectie en de kleuren waren weer perfect gecombineerd. Ik zie veel de donkerblauw kleur terug komen, met soms wat geel ertussen en natuurlijk zijn merk kleuren. Ga zo door Tommy!

xx Maan -
veel blauw bij de show

donderdag 16 september 2010

NY Fashion week G-star raw

hier zie je het leer
terugkomen in de collectie
Hee allemaal !
Zoals jullie weten is de fashion week weer vol op gang in New York, dus heb ik een kijkje
genomen bij foto's van de show van G-star raw. Ik vind zelf dat het een vernieuwende collectie is.
Iets wat G-star nog nooit gedaan heeft, maar toch herken je G-star erin terug met de spijkerbroeken die zo af en toe voorbij komen. Dat maakt de look gelijk vrouwlijk maar tegelijkertijd ook stoer.
hier zie je de woestijnkleuren
en de witte kleuren.
De collectie is op de woestijn kleuren gebaseerd. Zo zie ik bij meerdere shows dat de kleur beige nu in de smaak valt dus echt een modekleur is dit seizoen. Verder hadden ze natuurlijk veel blauwe kleding stukken en wit. Wat dus echt een kenmerk is van G-star. Ze hebben dit keer de spijkerbroekstof gecombineerd met leer en katoen. Ik zie de laatste tijd vaker dat nu meer de boyfriend broeken in zijn en de wat baggy spijkerbroeken waarbij aan de onderkant, de pijpen opgerold worden.

Gister had ik al een berichtje geplaatst over de haartrends die nu in zijn en die zag je ook terug bij de G-star show. De dames hadden nonchalant los haar of vast haar, en de heren hadden een strakke zijscheiding.

hier zie je de opgerolde pijpen
en nonchalant haar.
Op de eerste rij van de show zaten o.a. Liv Tyler, Magnus Carlsen, 50 Cent, Kelly Osbourne, Natasha Bedingfield, Yfke Sturm en Stacey Rookhuizen. 


xx Maan -

woensdag 15 september 2010

haartrends SS 2011

Haartrends, we kunnen er niet omheen. Dat komt omdat we altijd wel met ons haar bezig zijn en er natuurlijk niet altijd hetzelfde uit willen zien. Daarom vertel ik jullie nu haarsteilen die op dit moment erg in zijn op de fashion week in New York.

Je zag bij Marc Jacobs dat het haar van zijn modellen erg golvend was. Dat is een nonchalante kapsel dat er een beetje als een 'out of bed look' uitziet. Het ziet er erg verfrissend uit omdat het iets heel anders is dan super gesteild haar dat perfect moet zitten. Het mooiste vind ik zelf als je er een zijscheiding bij maakt en met een lok een soort zijpony creĆ«ert en dat aan de zijkant vastmaakt. Zodat je zelf geen zijpony hoeft te laten knippen. Dat ziet er erg vernieuwend uit, ook als je het af en toe combineert met een middenscheiding.


hier heb wat voorbeelden van de Marc Jacobs show

De chique haartrend toegepast bij Ashley
Verder is er ook een trend met de androgyne look. Dat ziet er erg mannelijk uit maar tegelijk ook vrouwelijk. Je kunt het maken met een midden en een zijscheiding. Je gebruikt veel gel en doet je haar strak naar achter of naar de zijkant in een knot. Dat ziet er uit als een militaire look. Als je deze trend zonder gel doet, dan is het een chique haartrend, zoals op het plaatje hiernaast bij Ashley van de olsen twins.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben.
xxx maan-