woensdag 15 september 2010

haartrends SS 2011

Haartrends, we kunnen er niet omheen. Dat komt omdat we altijd wel met ons haar bezig zijn en er natuurlijk niet altijd hetzelfde uit willen zien. Daarom vertel ik jullie nu haarsteilen die op dit moment erg in zijn op de fashion week in New York.

Je zag bij Marc Jacobs dat het haar van zijn modellen erg golvend was. Dat is een nonchalante kapsel dat er een beetje als een 'out of bed look' uitziet. Het ziet er erg verfrissend uit omdat het iets heel anders is dan super gesteild haar dat perfect moet zitten. Het mooiste vind ik zelf als je er een zijscheiding bij maakt en met een lok een soort zijpony creĆ«ert en dat aan de zijkant vastmaakt. Zodat je zelf geen zijpony hoeft te laten knippen. Dat ziet er erg vernieuwend uit, ook als je het af en toe combineert met een middenscheiding.


hier heb wat voorbeelden van de Marc Jacobs show

De chique haartrend toegepast bij Ashley
Verder is er ook een trend met de androgyne look. Dat ziet er erg mannelijk uit maar tegelijk ook vrouwelijk. Je kunt het maken met een midden en een zijscheiding. Je gebruikt veel gel en doet je haar strak naar achter of naar de zijkant in een knot. Dat ziet er uit als een militaire look. Als je deze trend zonder gel doet, dan is het een chique haartrend, zoals op het plaatje hiernaast bij Ashley van de olsen twins.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben.
xxx maan-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten